Alimentara TIFF… ce nostalgic | TIFF

Alimentara TIFF… ce nostalgic

Tocmai s-a terminat "pauza" de masă în "alimentara TIFF 2011" care adăpostește cel puțin 5 departamente. A fost o pseudo pauză cum de altfel au fost toate din timpul festivalului de film. Nu se stă nici când se mănâncă, cu o mână se mânuiește mâncarea, cu alta se dau click-uri sau se scrie.

Noi chiar avem di tăte! :D În afară de timp pentru filme.

Nici nu s-ar putea altfel. În această seară va avea loc Gala de Decernare a Premiilor TIFF 2011 și totul, dar totul, trebuie să fie perfect! Suntem conștienți că totul e perfecTIFFbil, așa că acționăm în consecință. :P Suntem tineri. Media de vârstă e de 25 ani. :)

Ca să înțelegeți cum se mișcă lucrurile pe aici, Iulia Rugină, cea care patronează Let's go digital, tocmai și-a premiat copiii care au câștigat ediția din acest an cu filmul Gând+uri.

Radu Sticlea, Iulia Colban, Iulia Rugină, Felicia Simion

Revenind la oile noastre, fetele se agită cu mersul la standul L'oreal să se facă mai cinașe pentru gală, băieți-s mai seci și deja vorbesc de ce vom face anul viitor. Partea bună e că nimeni nu a uitat că trebuie să luăm badge-ul SWARM! Detalii aici.

Vă mai spunem doar că de la ora 20.00 Gala de Decernare a Premiilor TIFF 2011 va fi transmisă în direct doar pe TIFF TV. Și bineînțeles, de la 22.30 Continentalul va prinde viață la party-ul de închidere a ediției cu numărul 10. Șuie Paparude vor concerta.

P.S: Pentru informații în timp real, recomadăm consumul contului de Twitter, al haștagului oficial - #TIFF2011, precum și a contului de Facebook al TIFF. :)

Categorie blog: 
Anul: 
Galerie foto: