CONCURS: Povesteşti, TIFFilmezi, te facem vedetă! | TIFF

CONCURS: Povesteşti, TIFFilmezi, te facem vedetă!

UPDATE: Am extins deadlineul concursului. Puteți trimite materiale până în această noapte la 12:00!

Ne place să credem că în drumul nostru care ne-a adus la a 10-a ediţie, am legat o strânsă prietenie cu toţi cei care calcă anual pragul Festivalului Internaţional de Film Transilvania. Dar pentru că timpul este prea scurt şi nu avem ocazia de a avea o cafea împreună şi de a ne povesti experienţele trăite, ne-am gândit că ar fi o idee bună să ne scriem, la propiu. :)

Aşadar, în parteneriat cu Sony, lansăm un concurs dedicat acestei ediţii aniversare, în urma căruia experienţa voastră la TIFF să devină film! Pentru asta oferim 10 camere de filmat profesionale cu care să suprindeţi momente interesante petrecute anul acesta, între 03 şi 12 iunie. Camerele oferite de Sony pot intra în posesia celor care vor demonstra printr-un text de o pagină, până în 31 mai, că experienţa lor la ediţiile trecute ale TIFF sunt cele mai interesante.

În urma jurizării, 10 autori vor deveni posesorii celor 10 camere Sony, cu care-şi vor putea filma experianţa trăită pe parcursul TIFF 2011. De asta nu e tot, pentru că de aici competiţia devine mai interesantă.

Concurs TIFF

Materialele brute, filmate anul acesta, vor fi editate în prezenţa unui regizor cunoscut şi toate cele 10 filme vor avea premiera în preajma TIFF 2012. În urma unui vot al publicului, exprimat online, trei dintre ele vor câştiga dreptul de a fi proiectate în cadrul festivalului, iar relizatorii lor vor fi invitaţii speciali ai ediţiei de anul viitor şi totodată mândrii posesori a unor acreditări VIP! :P

Ştim că imaginaţia voastră şi cunoştinţele acumulate în fotoliul de cinefil sunt bogate, şi nu merită irosite, aşa că aşteptăm textul de o pagină cu experienţele voastre TIFFiene, la spirit@tiff.ro, până în 31 mai.

Baftă! :)

Share and Enjoy:

Categorie blog: 
Anul: