Exclusiv de Cluj: CrocoTIFF by Trilulilu! | TIFF

Exclusiv de Cluj: CrocoTIFF by Trilulilu!

Mare căldură, mare! Pe vremea asta căutăm doar puncte de răcoare și apă rece de izvor. Dar cum astea-s numai la iarbă verde și aer curat, nu prea ne convine, că doară n-om pleca acum când TIFF-ul e în floare.

Și cum bloggerii nu-s bloggeri fără să scrie, pentru ei e nevoie de un spațiu cu apă, cafea, internet (eventual și echipament pentru cei care nu vor să care ceva după ei) și răcoare.

Acum vine partea mișto: Trilulilu s-a oferit să fie gazdă de bloggeri pe perioada festivalului. Cu această ocazie reptilienii s-au mobilizat, s-au înghesuit și au pus la cale un birou pentru onlinerii care vor să scrie de la și despre TIFF.

Pentru asta, doritorii trebuie să-și anunțe vizita de lucru pe facebook tăguind crocodilii în mesajul „Vreau să vin la Trilulilu!” sau pe twitter folosind hashtagul #vreaulatrilulilu.

Așa că dragii noștri onlineri, sfatul nostru este să nu mergeți cu mâna goală, măcar inspirația și sporul la scris să le luați cu voi, nu pierdeți vremea pe acolo că vă mănâncă Crocodilu! :P

Biroul Trilulilu este deschis până în 9 iunie, din motive de securitate a crocodililor închiși pe timp de weekend în beciul clădirii!

Spor la crocoTIFFuit! Încheiem transmisiunea.

Categorie blog: 
Anul: