Să punem de o premieră online la TIFF! | TIFF

Să punem de o premieră online la TIFF!

UPDATE: Felicitări tuturor pentru obținerea badgeului SWARM. Am văzut că se poate, la anul o facem din nou, doar că o să luăm Super Swarm-ul!

Clujul e un oraș plin de viață și pe perioada TIFF-ului toată lumea află asta. Nimeni nu rămâne indiferent la nebunia din urbea de pe Someș și toată lumea încearcă să se implice cât și cum poate în festival. Mai ales mediul online. Twitter-ul, facebook-ul, siteul TIFF, TIFF Tv și blogurile oferă toate informațiile de care ar putea avea nevoie un om interesat de festival. Și pentru că suntem atât de mulți, lansăm o provocare!

Hai să mai lansăm o premieră online în Cluj! Pentru că ne place să ne jucăm pe Foursquare și pentru că suntem siguri că suntem foarte mulți care folosim această aplicație în cadrul TIFF, ne-am gândit să punem mâna pe un badge destul de rar prin România! Poate v-ați dat deja seama (mai ales utilizatorii mai entuziaști), este vorba despre badgeul SWARM. Ce înseamnă asta? Ei bine, swarm presupune o gașcă de cel puțin 50 de persoane care dau check in în același loc într-un interval de maxim trei ore. Ce spuneți? Ne adunăm să punem mâna pe el?

Propunerea noastră este să ne luăm badgeul sâmbătă, în intervalul 16:30 - 18:30. Ca să ne și distrăm hai să ne întâlnim la ora 17:00 în Piața Unirii să stresăm wirelessul și 3G-urile într-un mod unic. Pentru cei care nu pot să vină la 17:00, nu-i o cauză pierdută. Un check in în Unirii în intervalul amintit garantează badgeul (dacă ne strângem suficienți oameni). Foarte important e să nu dați un alt check in până la ora 18:30!

Direct din biroul online al TIFF vă salutăm cu respect și vă așteptăm la TIFF check in în Piața Unirii. Let's SWARM!!!!

PS: Puteți da un ochi și peste .

Categorie blog: 
Anul: