TIFF ediţia a 10-a (varianta 2.0) | TIFF

TIFF ediţia a 10-a (varianta 2.0)

Fără alte introduceri, pentru că ştim că a fost un moment aşteptat în social media, e timpul să prezentăm echipa care vă ţine la curent în mediul online cu tot ceea ce se întâmplă la ediţia a 10-a a TIFF România. Şi când spunem echipă nu ne gândim doar la noi ci şi la Bloggerii Oficiali TIFF 2011.

Bloggerii care vor scrie zi şi noapte ce văd, ce aud, pe cine au cunoscut, ce i-a impresionat, dar şi ce nu le-a plăcut în cadrul festivalului. Oamenii care vor stresa twitterul, facebookul şi readerele şi vor umple ţara de linkuri.

Cum ziceam, fără alte introduceri, să între în blogroll cele două categorii de bloggeri oficiali, deosebiţi doar după domiciliu stabil:

Bloggeri clujeni (în ordine alfabetică):

 

Bloggeri care ar vrea să fie clujeni (în aceeași ordine):

Pe lângă ei, veţi putea citi şi părerile bloggerilor oficiali ai Vitrina, care vor fi desemnaţi de agenţie, cât aţi zice TIFF! Menţionăm că bloggerii din Vitrină vor fi tortutaţi în moduri diferite de cei TIFF, pe care îi puteţi recunoaşte după ce daţi click pe secţiunea Bloggeri Oficiali TIFF 2011. E sus în meniu. :)

Toţi oficialii vor fi supuşi la chinuri groaznice prin RT, share, trackback, partyuri cu suc de morcov şi evenimente în soare. Nu-i o ameninţare, e doar un mic reminder.

Evident că asta nu-i tot. În meniu mai avem o secţiune numită Voluntari TIFF. Aţi văzut-o? Bun. Acolo veţi găsi toate update-urile semnate de voluntarii noştri, cu care facem echipă ca în fiecare an. Asta înseamnă că poveştile cu şi despre ei, prin ce trec şi pe unde, le găsiţi acolo, semnate chiar de ei! TIFF garantează link tuturor! :D

Şi ca să fim siguri că nu am uitat pe nimeni, pentru voi, cei cu care vom avea onoarea de a ne întâlni la filme sau evenimente, dar şi pentru cei de acasă care nu vor putea fi prezenţi dar ne susţin, am pregătit o altă secţiune cu bannere numai bune de pus pe paginile voastre personale sau ale firmei în care activaţi. :D Ea, secţiunea, are un nume sugestiv şi e vizibilă în meniu: Fii suporter TIFF 2011!

Aşadar, acestea fiind scrijelite, vă urăm un călduros TIFFericit! :P

Vom reveni cu amănunte.

Categorie blog: 
Anul: